אנזימים לשיפור העיכול zym kal
האנזימים הדרושים לעיכול המזון מגיעים משני מקורות: תזונה וייצור עצמי. ייצור האנזימים בגוף עשוי להיפגע מגורמים שונים כגון גיל, מחלות, סביבה ולחץ (גורמים נפשיים). קבלת אנזימי העיכול מתזונה חיצונית עשויה להיפגע מבישול המזון או מעיבודו בטמפרטורת גבוהות.
חסרים באנזימים גורמים לעיכול לקוי ולפגיעה באספקת רכיבי תזונה חיוניים לגוף. חסרים באנזימים יכולים לנוע מחוסר חריף, הנובע ממחלות שונות, ועד לחוסר מתון באנזימים, הנובע מהרגלי החיים בעולם המודרני. מערכת העיכול לא תוכננה להתמודד עם התזונה המודרנית והמזון המעובד. במצבי חוסר באנזימי עיכול, נטילת תוסף תזונה בשילוב עם שינוי הרגלי החיים יתרמו להשלמת חלק מהאנזימים החסרים וכך הגוף יוכל להפיק את המרב מהמזון ולהשקיע פחות אנרגיה בעיכול.
העשרת אנזימים מהמזון
שינוי תזונה לשיפור העיכול - מזונות מותססים כמו יוגורט, ירקות כבושים וגבינות מכילים אנזימים וחיידקים פרוביוטיים.
צריכה של מזונות טריים, נבטים, דגנים וזרעים מלאים.
הפחתת צריכה של מוצרי מזון מיובשים, מטוגנים ומשומרים משפרת את רמות האנזימים.
מזונות כמו סויה, בוטנים וקטניות מכילים מעכבי אנזימים ועל כן עדיף לחמם אותם כדי למנוע את עיכוב האנזימים.
אנזימי העיכול ב- Zym Kal
האנזימים ב- Zym Kal מיוצרים בשיטה מיקרוביאלית ללא שימוש במקורות מן החי. אנזימים מיקרוביאליים משמשים כמקור הולך וגדל לאנזימים בשנים האחרונות, בשל היתרון הגדול על פני אנזימים מהחי ומהצומח. היתרון הוא ביציבות בטווח רחב של טמפרטורות ו- PH וספציפיות למצע.
זים קל
-
תערובת אנזימי עיכול המכילה עמילאזות(פחמימות), פרוטאזות(חלבונים) וליפאזות (שומנים)
-
אנזימים מיקרוביאליים: הפועלים היטב בטווחPHוטמפרטורה רחבים
-
בתוספת האנזים לקטאז, האחראי לפירוק סוכר לקטוז במוצרי חלב
-
מיוצר ע"י חברתNEC(National enzym company), מהמובילות ביצור אנזימים בעולם
הוראות שימוש: 2-1 כמוסות לפני הארוחה
תכולה: 60 כמוסות.